Din guide til at tjene penge og lære hvordan du gør

Er du en af dem som gerne søger efter at tjen lidt ekstra penge, så har vi guiden du skal bruge lige her. Faktisk er det slet ikke så svært som du måske tror det er, for det er bare at lære hvordan du skal gøre det. De ting hjælper vi med her, i dette her blogindlæg hvor vi sætter dig ind i at tjen penge på nettet med nogle konkrete råd og gode ideer. Følger du de råd vi giver, så er det ikke helt utænkeligt, at du selv kan skabe din en god indkomst ved det og tjene penge ved siden af du arbejder eller går i skole.

Hvordan kan det overhoved lykkes? Penge er jo ikke så nemme at tjene nu om dage

Skal det lykkes for sig, så start med at lære at lave en hjemmeside. Hjemmesider er meget nemmere at lave, end de var for bare få år siden. I dag er der noget der hedder CMS systemer, hvor man nemt kan lave en smart og lækker hjemmeside, uden at vide hvordan man koder. Det de fleste bruger er det som hedder WordPress og som er super nemt at finde ud af.

Faktisk som at bygge med Lego klodser

At bygge en hjemmeside op i et CMS system er lige som at bygge med Legoklodser og du kan lave en smart hjemmeside uden overhoved at skulle vide noget om at kode. Overhoved ikke, da du bygger med moduler. Det kaldes også for en slags drag and drop måde at bygge det på. At lære det, er første skridt i, at kunne tjen penge online. Faktisk hvis du sætter tid af til det, så kan du endda lære meget af det på en enkelt weekend.

Du skal bruge et webhotel

Jo, nu begynder det at lyde lidt vanskeligt når vi snakker webhotel. Heldigvis er de også blevet meget nemmere at finde ud af, bare inden for de sidste 2 til 3 år. Her vil jeg anbefale Azehosting, Meebox, one.com eller Surftown. Et webhotel skal du bruge for at kunne lave det og koster typisk 200 kr. om året og op efter. Det er ikke ret mange penge, når man tænker på, at en god hjemmeside der er optimeret, kan tjene 1000 kr. per måned eller endda mere. Det kommer an på meget og hvilken side det drejer sig om.

Skriv nogle tekster

En hjemmeside er ikke nok i sig selv og der skal nogle tekster ind. Dem kan du sagtens selv skrive og er eksistentiel for at overhoved kunne tjen penge på nettet, for ellers ved Google og andre søgemaskiner som folk bruger for at finde din hjemmeside, overhoved ikke hvad den handler om.